Schenk de kokosmelk in een steelpan en roer de agar agar er doorheen. Breng het mengsel zachtjes aan de kook en laat het al roerende ca. 1 minuut doorkoken. Haal de pan vervolgens van het vuur.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes, doe dit in een hoge kom of maatbeker met een inhoud van ten minste 1 liter.
Rasp de citroen en bewaar het rasp in een bakje in de koelkast. Verwijder vervolgens de schil en voeg het vruchtvlees van de ½ citroen bij de mango. Probeer zoveel mogelijk van de witte velletjes tussen de citroenpartjes uit te halen, anders wordt het mengsel bitter.
Hak de santen grof en voeg ook dit bij de mango in de kom. Schenk het warme kokosmengsel eroverheen en pureer het geheel in ca. 1 minuut met de staaf mixer tot een gladde, luchtige massa.
Verdeel de mousse over 2 tot 4 schaaltjes en laat ze een aantal uur in de koelkast opstijven; het liefst een hele nacht.
Garneer de mousse met het citroenrasp en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/mango-citroenmousse/