Maal de ingrediƫnten voor de bodem fijn in een foodprocessor of blender, tot zich een plakkerige massa vormt.
Verdeel het mengsel over de bodem van een vierkante brownievorm (ca. 23 x 23cm) of een ronde springvorm en druk het stevig aan.
Maal voor de blueberry laag de cashewnoten fijn in de foodprocessor of blender. Voeg vervolgens de blauwe bessen, kokosmelk, ahornsiroop en vanillepoeder toe. Maal in enkele minuten tot een egale massa.
Schenk als laatste de kokosolie bij het mengsel en blijf malen tot dit volledig op is genomen.
Verdeel over de taartbodem en zet even in de koelkast.
Maak nu de kurkuma laag door de cashewnoten fijn te malen in de foodprocessor of blender.
Voeg kokosmelk, ahornsiroop, kurkuma en vanille toe en maal tot een gladde massa.
Schenk de kokosolie bij het mengsel en blijf malen tot dit volledig op is genomen.
Verdeel de kurkuma laag over de taart.
Zet de taart ten minste 4 uur in de koelkast om volledig op te stijven.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/blueberry-kurkuma-bites-paleo-glutenvrij-zuivelvrij/