½ tl gemalen anijszaad (venkelzaad werkt ook verrassend goed!)
½ tl bakzout
snuf zout
80 ml ahornsiroop
1 el citroensap
1 losgeklopt ei OF 50 ml kokosmelk (om te bestrijken)
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 170 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Combineer bakbananenmeel, amandelmeel, cassavemeel, speculaaskruiden, anijszaad, bakzout en zout in een kom en roer goed door elkaar.
Voeg ahornsiroop en citroensap toe en roer tot een dik, plakkerig deeg.
Zet het deeg een half uurtje in de koelkast om steviger te worden.
Rol ongeveer 10-12 bolletjes van gelijke grootte van het deeg en leg deze op de bakplaat, druk ze iets plat.
Bestrijk de taai taai met losgeklopt ei of met kokosmelk.
Bak de taai taai in 15 minuten goudbruin en laat ze volledig afkoelen voor je ze serveert. Geloof me; als ze afgekoeld zijn, zijn ze nog lekkerder en is de structuur perfect!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/paleo-taai-taai/