Blueberry Fudge met Cacaoboter
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 12
Ingrediënten
  • 150g blauwe bessen (vers of diepvries)
  • 100g kokosolie
  • 50g cacaoboter
  • 35g witte cashewpasta
  • 3 el ahornsiroop
  • ½ tl vanillepoeder
Bereiding
  1. Combineer alle ingrediënten in een schaaltje en verwarm dit au bain-marie. Roer af en toe door tot de kokosolie en cacaoboter helemaal gesmolten zijn.
  2. Wanneer je diepvries blauwe bessen gebruikt warm je deze mee met de overige ingrediënten; dan zijn ze mooi op temperatuur voor je alles gaat pureren. Met verse blauwe bessen kun je dit ook doen, of voeg deze pas vlak voor het pureren toe.
  3. Pureer met behulp van een staafmixer of blender tot een glad geheel.
  4. Bekleed een vierkante schaal of bijvoorbeeld een cakevorm met bakpapier of folie en schenk het mengsel hierin.
  5. Laat 2 uurtjes opstijven in de vriezer voor je de fudge in stukken snijdt. Bewaar de fudge in de vriezer, maar laat het 10-15 minuutjes op kamertemperatuur komen voor je het serveert.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/blueberry-fudge-cacaoboter/