1 pot Specu Special Spice van Professor Grunschnabel (of een andere soort Paleo-proof ijs naar keuze!)
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Combineer alle droge ingrediƫnten voor de koekjes in een kom en roer ze goed door elkaar.
Voeg het ei en de kokosolie toe en meng tot een dik, kneedbaar deeg.
Verdeel het deeg in ca. 16 gelijke balletjes en druk deze plat op de bakplaat. Maak alle koekjes ongeveer even groot.
Bak de koekjes in 12-15 minuten gaar en laat ze volledig afkoelen. De koekjes worden stevig en knapperig wanneer ze afkoelen.
Laat het ijs 15-20 minuten ontdooien. Leg een mooie bol ijs tussen 2 koekjes en druk deze een beetje plat.
Wil je dit dessert pas later serveren? Leg de complete sandwiches dan weer terug in de vriezer, dat werkt perfect. Voor het serveren hoef je ze slechts 10 minuutjes te laten ontdooien.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/speculicecream-sandwiches/