Riblappen in Cashewsaus
Auteur: Marinka
Personen: 6
- 1 kg riblappen
- 4 el cashewnoten
- 4 el verse koriander, fijn gesneden
- 100 ml zelfgemaakte bouillon of water
- 75g witte cashewpasta
- 2 uien, grof gesneden
- 3 tenen knoflook, gepeld
- 1 rode peper
- 2 cm gemberwortel, geschild en geraspt
- 2 el citroensap
- 2 tl gemalen korianderzaad
- peper en zout
- Leg de riblappen in de slowcooker.
- Maak de cashewsaus door alle ingrediƫnten daarvoor te pureren in een blender of foodprocessor tot zich een dikke saus heeft gevormd.
- Schenk de saus over de riblappen en zet de slowcooker op de lage stand. Laat het vlees in 8 uur zachtjes garen.
- Trek het vlees met behulp van 2 vorken uit elkaar tot draadjes en roer het goed door de saus.
- Garneer met de cashewnoten en verse koriander.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/slowcooker/riblappen-in-cashewsaus/
3.4.3177