Riblappen in Cashewsaus
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediƫnten
  • 1 kg riblappen
  • 4 el cashewnoten
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
Cashewsaus
  • 100 ml zelfgemaakte bouillon of water
  • 75g witte cashewpasta
  • 2 uien, grof gesneden
  • 3 tenen knoflook, gepeld
  • 1 rode peper
  • 2 cm gemberwortel, geschild en geraspt
  • 2 el citroensap
  • 2 tl gemalen korianderzaad
  • peper en zout
Bereiding
  1. Leg de riblappen in de slowcooker.
  2. Maak de cashewsaus door alle ingrediƫnten daarvoor te pureren in een blender of foodprocessor tot zich een dikke saus heeft gevormd.
  3. Schenk de saus over de riblappen en zet de slowcooker op de lage stand. Laat het vlees in 8 uur zachtjes garen.
  4. Trek het vlees met behulp van 2 vorken uit elkaar tot draadjes en roer het goed door de saus.
  5. Garneer met de cashewnoten en verse koriander.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/riblappen-in-cashewsaus/