Zeewierpasta salade met Granaatappel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Tip: Je kunt de zeewierpasta lange tijd in de koelkast bewaren wanneer je het eenmaal hebt gekookt, handig wanneer je wat minder tijd hebt en toch een lekkere salade wilt maken.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 50g zeewierpasta (I Sea Pasta)
  • 40g rucola
  • 100g granaatappelpitjes
  • 50g bruine amandelen
  • 1 bosui, in ringen
  • peper en zout
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 3 el citroensap
Bereiding
  1. Breng een pan met water aan de kook en haal deze vervolgens van het vuur. Doe de zeewierpasta erin en plaats het deksel op de pan.
  2. Laat 20 minuten staan en giet daarna af. Spoel de pasta na met koud water.
  3. Verhit in de tussentijd een koekenpan op middelhoog vuur (zonder vet erin!) en rooster hierin de amandelen. Let op dat ze niet verbranden.
  4. Meng rucola, granaatappel, amandelen en bosui door de zeewierpasta en breng op smaak met wat peper en zout.
  5. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zeewierpasta-salade-granaatappel/