I Sea Veggie Pasta! - Glutenvrij, lactosevrij, Paleo
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 50g I Sea Pasta
- 1 el kokosolie
- 1 ui, in halve ringen
- 3 tenen knoflook, fijn gesneden
- 250g kerstomaatjes, gehalveerd
- 5 zongedroogde tomaten, fijn gesneden
- ½ tl gedroogde oregano
- Peper en zout
- 2 el verse peterselie, fijn gesneden
- 1 rijpe avocado, in plakjes
- 2 el pijnboompitten
- Breng 1,5 liter water aan de kook in een pan. Haal de pan van het vuur, doe er de I Sea Pasta in en laat 20-25 minuten garen. Giet daarna af.
- Verhit in de tussentijd de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook zachtjes aan.
- Voeg de kerstomaatjes, zongedroogde tomaat en oregano toe en bak al omscheppend gaar.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de gebakken groenten door de gegaarde zeewierpasta en serveer met peterselie, avocado en pijnboompitten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/i-sea-veggie-pasta/
3.4.3177