I Sea Veggie Pasta! - Glutenvrij, lactosevrij, Paleo
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingredi├źnten
  • 50g I Sea Pasta
  • 1 el kokosolie
  • 1 ui, in halve ringen
  • 3 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 250g kerstomaatjes, gehalveerd
  • 5 zongedroogde tomaten, fijn gesneden
  • ┬Ż tl gedroogde oregano
  • Peper en zout
  • 2 el verse peterselie, fijn gesneden
  • 1 rijpe avocado, in plakjes
  • 2 el pijnboompitten
Bereiding
  1. Breng 1,5 liter water aan de kook in een pan. Haal de pan van het vuur, doe er de I Sea Pasta in en laat 20-25 minuten garen. Giet daarna af.
  2. Verhit in de tussentijd de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook zachtjes aan.
  3. Voeg de kerstomaatjes, zongedroogde tomaat en oregano toe en bak al omscheppend gaar.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Meng de gebakken groenten door de gegaarde zeewierpasta en serveer met peterselie, avocado en pijnboompitten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/i-sea-veggie-pasta/