Milde curry uit de slowcooker
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Ui - 1, in dunne halve ringen
  • Butternut pompoen - 400g, geschild en in blokjes
  • Stoofvlees - 300g, in blokjes
  • Knoflook - 4 tenen, gepeld
  • Kerrie - 1 el
  • Kaneel - 1 tl
  • Laos - ½ tl
  • Santen - 75g, fijn gehakt
  • Peper - naar smaak
  • Zout - naar smaak
  • Koriander - 4 el, vers en fijn gesneden
Bereiding
  1. Combineer ui, pompoen, stoofvlees, knoflookteentjes, kerrie, kaneel en laos in een slowcooker en meng alles goed door elkaar.
  2. Verdeel de fijngehakte Santen erover en schenk vervolgens 150 ml water over het gerecht.
  3. Doe de deksel op de slowcooker, stel de tijd in op 8 uur en zet hem op stand LAAG.
  4. Voeg, wanneer het gerecht klaar is, peper en zout naar smaak toe en schep het geheel goed om; zo krijg je een soort puree met stukjes stoofvlees.
  5. Serveer met wat verse koriander en extra groenten naar keuze en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/milde-curry-uit-de-slowcooker/