Milde curry uit de slowcooker
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Ui - 1, in dunne halve ringen
- Butternut pompoen - 400g, geschild en in blokjes
- Stoofvlees - 300g, in blokjes
- Knoflook - 4 tenen, gepeld
- Kerrie - 1 el
- Kaneel - 1 tl
- Laos - ½ tl
- Santen - 75g, fijn gehakt
- Peper - naar smaak
- Zout - naar smaak
- Koriander - 4 el, vers en fijn gesneden
- Combineer ui, pompoen, stoofvlees, knoflookteentjes, kerrie, kaneel en laos in een slowcooker en meng alles goed door elkaar.
- Verdeel de fijngehakte Santen erover en schenk vervolgens 150 ml water over het gerecht.
- Doe de deksel op de slowcooker, stel de tijd in op 8 uur en zet hem op stand LAAG.
- Voeg, wanneer het gerecht klaar is, peper en zout naar smaak toe en schep het geheel goed om; zo krijg je een soort puree met stukjes stoofvlees.
- Serveer met wat verse koriander en extra groenten naar keuze en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/milde-curry-uit-de-slowcooker/
3.4.3177