Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Roer de droge ingrediënten voor de broodjes goed door elkaar en meng er vervolgens de natte ingrediënten doorheen. Kneed tot een dik, ietwat plakkerig deeg.
Verdeel het deeg in 10 gelijke bollen en druk deze plat op de bakplaat tot een dikte van 1 –1,5 cm.
Bak de broodjes in 20 minuten goudbruin en gaar.
Breng in de tussentijd de zoete aardappelblokjes aan de kook in een pan met water en kook ze in 10 minuten gaar. Giet meteen af.
Combineer de gekookte zoete aardappel, knoflook, bosui, koriander en gember in een foodprocessor of blender en maal tot een dikke pasta.
Spoel de I Sea Bacon goed af onder de lopende kraan tot het zacht is geworden, snijd fijn.
Pulseer de I Sea Bacon, amandelmeel, cassavemeel en peper en zout door het mengsel.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en vorm 5 burgers van het zoete aardappelmengsel. Zet het vuur niet te hoog.
Bak de burgers in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar. Pas op dat ze niet aanbranden!
Leg de burgers tussen 2 broodjes en garneer met sla, augurken en kiemen of andere toppings naar keuze. De Weed Burgers zijn ook erg lekker zonder de broodjes, bij een salade bijvoorbeeld.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/paleo-weed-burgers/