Paleo Pad Thai Salade met Kip
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 el kokosolie
- 250g kippendijfilet, in blokjes
- 1 tl kerrie
- ¼ tl zout
- 2 wortels, in linten gesneden
- 1 courgette, in linten gesneden
- 150g rode kool, geraspt
- 4 el verse koriander, fijn gesneden
- 4 el cashewnoten
- 4 el extra vierge olijfolie
- 3 el limoensap
- 2 el cashewpasta
- 1 tl vissaus
- 1 cm gemberwortel, geraspt
- Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de kipfilet rondom goudbruin en gaar. Breng op smaak met kerrie en zout.
- Combineer de wortels met courgette en rode kool en meng er de gebakken kip, koriander en cashewnoten doorheen.
- Roer de ingrediënten voor de dressing tot een egale massa en serveer deze met de salade.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/paleo-pad-thai-salade-kip/
3.4.3177