Paleo Pad Thai Salade met Kip
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 1 el kokosolie
  • 250g kippendijfilet, in blokjes
  • 1 tl kerrie
  • ¼ tl zout
  • 2 wortels, in linten gesneden
  • 1 courgette, in linten gesneden
  • 150g rode kool, geraspt
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
  • 4 el cashewnoten
Dressing:
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 3 el limoensap
  • 2 el cashewpasta
  • 1 tl vissaus
  • 1 cm gemberwortel, geraspt
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de kipfilet rondom goudbruin en gaar. Breng op smaak met kerrie en zout.
  2. Combineer de wortels met courgette en rode kool en meng er de gebakken kip, koriander en cashewnoten doorheen.
  3. Roer de ingrediënten voor de dressing tot een egale massa en serveer deze met de salade.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/paleo-pad-thai-salade-kip/