Gepaneerde Sliptong - Glutenvrij
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 400g sliptong, schoon gemaakt (ca. 3 stuks)
  • 6 el kokosmeel
  • 4 el amandelmeel
  • 2 tl gedroogde dille
  • Peper en zout
  • 4 el ghee (of kokosolie)
  • 1 citroen, in partjes
Bereiding
  1. Meng kokosmeel, amandelmeel, dille en peper en zout op een groot bord.
  2. Wentel de sliptong door het mengsel, zorg dat de vissen helemaal bedekt zijn.
  3. Verhit de ghee in een koekenpan en bak hierin de gepaneerde sliptong aan beide kanten goudbruin en gaar, in ongeveer 3-4 minuten per kant op een middel-laag vuur.
  4. Serveer de vis met partjes citroen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/gepaneerde-sliptong-glutenvrij/