Verwarm de oven voor tot 150°C en bekleed de bodem van een springvorm (met een doorsnede van 23cm) met bakpapier.
Meng de ingrediënten voor de bodem tot een dikke, plakkerige massa. Zet dit een half uurtje in de koelkast om steviger te worden.
Kneed het deeg nogmaals goed en druk het uit over de bodem van de springvorm. Vorm ook opstaande randjes.
Bak de taartbodem 12-15 minuten.
Strooi de bloemkoolrijst in de taartbodem.
Klop de overige ingrediënten voor de vulling op en schenk deze over de rijst in de taartbodem.
Bak de taart in 50-60 minuten helemaal gaar en laat deze volledig afkoelen.
Klop de kokosroom (het dikke, harde gedeelte bovenin een blik of pak kokosmelk wanneer dit een nacht in de koelkast heeft gestaan) op met honing en vanille. Besmeer de taart hiermee, of gebruik een spuitzak om de kokosslagroom er in een mooie vorm op te krijgen.
Garneer met de geschaafde chocolade.
Bewaar de taart tot het serveren in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-rijstevlaai-zonder-rijst/