Mason Jar Salade met Garnalen (preview Paleo Lunch!)
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Tip: Verdubbel de ingrediënten en vul daarmee 2 Mason Jars, zo heb je alvast een extra lunch klaar staan voor de volgende dag.
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • 1 el kokosolie
  • 100g cocktailgarnalen
  • ¼ tl gemberpoeder
  • Snuf chilipoeder
  • Peper en zout
  • 75g rode kool, geraspt
  • 75g wortel, geraspt
  • ½ koolrabi, geschild en geraspt
  • 3 el verse munt, fijn gesneden
  • 3 el verse koriander, fijn gesneden
Dressing:
  • 2 el cashewpasta
  • 2 el kokosmelk
  • 2 el limoensap
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Snuf zout
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen goudbruin en gaar. Breng op smaak met gember, chili en peper en zout en laat vervolgens even afkoelen.
  2. Neem een grote glazen pot en maak hier laagjes in van rode kool, wortel en koolrabi. Eindig met de verse munt en koriander en leg daar de garnalen bovenop.
  3. Maak de dressing door alle ingrediënten hiervoor tot een egale saus te roeren.
  4. Meng de dressing vlak voor het serveren door de salade.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/mason-jar-salade-garnalen-preview-paleo-lunch/