Bakbanaan Pizzawraps
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 2 groene bakbananen
- 100g gerookte spekblokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 50g spinazie
- ½ tl gedroogde oregano
- Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verwijder de schil van de bakbananen en snijd ze grof.
- Combineer de stukken bakbanaan met de overige ingrediënten in een foodprocessor en maal tot een puree. De puree hoeft niet helemaal glad te zijn.
- Schep een kwart van het mengsel op de bakplaat en strijk uit tot een ronde wrap. Maak op deze manier 4 wraps naast elkaar.
- Bak de wraps in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
- Vul de wraps met een vulling naar keuze. Bijvoorbeeld bloemkoolhummus, avocado, verse kiemen en komkommer.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/bakbanaan-pizzawraps/
3.4.3177