Rauwe Cacaotruffels
Auteur: Marinka
Personen: 12
- Kokosolie - 75 ml, vloeibaar
- Rauwe honing - 60 ml
- Kaneel - 1 tl
- Rauwe cacao - 80g + extra om de truffels doorheen te rollen
- Kokosrasp - om de truf f els doorheen te rollen
- Combineer de kokosolie, honing en kaneel in een kom en roer het met een lepel tot een gladde massa.
- Roer de cacao erdoor tot deze volledig in het mengsel op is genomen.
- Zet het mengsel 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
- Zet 2 schaaltjes klaar; 1 met wat cacao, en 1 met wat kokosrasp om de truffels doorheen te rollen.
- Gebruik een theelepel om telkens een wat van het truffelmengsel op te scheppen en rol dit met je handen tot een bolletje.
- Rol het bolletje door de cacao, of door het kokosrasp zodat er een mooi laagje omheen komt, leg de truffel vervolgens op een bordje.
- Herhaal tot je truffelmengsel op is.
- Bewaar de rauwe cacao truffels tot gebruik in de koelkast. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/rauwe-cacaotruffels/
3.4.3177