Rauwe Cacaotruffels
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 12
Ingrediƫnten
  • Kokosolie - 75 ml, vloeibaar
  • Rauwe honing - 60 ml
  • Kaneel - 1 tl
  • Rauwe cacao - 80g + extra om de truffels doorheen te rollen
  • Kokosrasp - om de truf f els doorheen te rollen
Bereiding
  1. Combineer de kokosolie, honing en kaneel in een kom en roer het met een lepel tot een gladde massa.
  2. Roer de cacao erdoor tot deze volledig in het mengsel op is genomen.
  3. Zet het mengsel 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  4. Zet 2 schaaltjes klaar; 1 met wat cacao, en 1 met wat kokosrasp om de truffels doorheen te rollen.
  5. Gebruik een theelepel om telkens een wat van het truffelmengsel op te scheppen en rol dit met je handen tot een bolletje.
  6. Rol het bolletje door de cacao, of door het kokosrasp zodat er een mooi laagje omheen komt, leg de truffel vervolgens op een bordje.
  7. Herhaal tot je truffelmengsel op is.
  8. Bewaar de rauwe cacao truffels tot gebruik in de koelkast. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/rauwe-cacaotruffels/