Amandel Chai Latté met rozenknopjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 3 zakjes chai thee naar keuze, of 2 theelepels losse chai thee
  • 2 eetlepels gedroogde rozenknopjes
  • 500 ml kokend water
  • 200 ml amandelmelk
  • ¼ tl vanillepoeder
Bereiding
  1. Doe de chai thee in een grote maatbeker, samen met de rozenknopjes. Schenk het kokende water er bovenop en laat minstens 5 minuten trekken.
  2. Breng in de tussentijd de amandelmelk met het vanillepoeder aan de kook in een steelpan.
  3. Gebruik een staafmixer of melkopschuimer om de melk luchtig te kloppen.
  4. Verdeel de thee over 2 mokken (gebruik een theezeefje om de rozenknopjes eruit te filteren) en schenk er de opgeklopte melk bij.
  5. Bestrooi eventueel met een beetje kaneel vlak voor het serveren.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/amandel-chai-latte-met-rozenknopjes/