Rozijnenbrood met Appel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 12
Ingrediënten
  • 125g amandelmeel
  • 35g kokosmeel
  • 35g arrowroot
  • 2 el kokosbloesemsuiker
  • 1 tl kaneel
  • ½ tl bakzout
  • Snuf zout
  • 6 eieren
  • 60 ml kokosmelk
  • 60 ml kokosolie, gesmolten
  • 2 appels, in blokjes gesneden
  • 60g rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175°C. Bekleed een cakevorm met bakpapier.
  2. Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe.
  3. Roer tot een glad beslag.
  4. Spatels de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm.
  5. Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/appel-rozijnenbrood/