Rozijnenbrood met Appel
Auteur: Marinka
Personen: 12
- 125g amandelmeel
- 35g kokosmeel
- 35g arrowroot
- 2 el kokosbloesemsuiker
- 1 tl kaneel
- ½ tl bakzout
- Snuf zout
- 6 eieren
- 60 ml kokosmelk
- 60 ml kokosolie, gesmolten
- 2 appels, in blokjes gesneden
- 60g rozijnen
- Verwarm de oven voor tot 175°C. Bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Meng de droge ingrediënten door elkaar in een beslagkom en voeg vervolgens de eieren, kokosmelk en kokosolie toe.
- Roer tot een glad beslag.
- Spatels de appels en rozijnen door het beslag en schep dit in de cakevorm.
- Bak het brood in ongeveer 50 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/appel-rozijnenbrood/
3.4.3177