Vegetarische Pasta Bolognese - Glutenvrij, Paleo, Koolhydraatarm
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 el kokosolie
- 1 ui, in halve ringen
- 2 tenen knoflook
- 250g kastanjechampignons, in kleine blokjes gesneden
- 100g shiitakes, in kleine blokjes gesneden
- 400g tomatenstukjes, uit blik
- 140g tomatenpuree
- 4 zongedroogde tomaten, in plakjes
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde oregano
- 50g walnoten, grof gehakt
- Peper en zout
- 2 courgettes
- Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui en knoflook zachtjes aan.
- Voeg de paddenstoelen toe en bak deze al omscheppend gaar.
- Meng tomatenstukjes, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, tijm en oregano door het gerecht en breng het zachtjes aan de kook.
- Snijd in de tussentijd de courgettes in lange slierten met behulp van een spiraalsnijder.
- Meng de courgetteslierten door de bolognesesaus en schep er vervolgens ook de walnoten doorheen.
- Breng op smaak met peper en zout.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/vegetarische-bolognese/
3.4.3177