Gezonde Vitello Tonnato - Suikervrij, Glutenvrij, Lactosevrij
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 100g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 2 el zelfgemaakte mayonaise
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 3 ansjovisfilets
  • 200g prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief
  • 50g rucola
  • 2 el kappertjes
  • 2 el verse peterselie, fijn gesneden
Bereiding
  1. Pureer de tonijn met de mayonaise, olijfolie, citroensap en ansjovis.
  2. Verdeel de prosciutto (of andere vleeswaren) en rucola over een bord, of over 4 kleine borden.
  3. Verdeel de tonijnpuree hier overheen en bestrooi als laatste met kappertjes en peterselie.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/gezonde-vitello-tonnato/