Paleo Mueslibollen - Glutenvrij en lactosevrij
Auteur: Marinka
Personen: 12-15
- 250g kokosyoghurt
- 3 grote eieren
- 3 el ahornsiroop
- 175g cassavemeel
- ½ tl bakzout
- 70g rozijnen
- 30g walnoten, grof gehakt
- 30g pompoenpitten
- Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Klop in een beslagkom de kokosyoghurt, eieren en ahornsiroop door elkaar.
- Voeg cassavemeel en bakzout toe en meng tot een dikke, plakkerige massa zonder klontjes. Gebruik hiervoor eventueel een handmixer.
- Spatel als laatste de rozijnen, walnoten en pompoenpitten door het beslag.
- Schep telkens een flinke lepel van het beslag op de bakplaat, maak ongeveer 12 à 15 broodjes.
- Bak de mueslibollen in 30 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/paleo-mueslibollen/
3.4.3177