Paleo Mueslibollen - Glutenvrij en lactosevrij
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 12-15
Ingrediënten
  • 250g kokosyoghurt
  • 3 grote eieren
  • 3 el ahornsiroop
  • 175g cassavemeel
  • ½ tl bakzout
  • 70g rozijnen
  • 30g walnoten, grof gehakt
  • 30g pompoenpitten
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop in een beslagkom de kokosyoghurt, eieren en ahornsiroop door elkaar.
  3. Voeg cassavemeel en bakzout toe en meng tot een dikke, plakkerige massa zonder klontjes. Gebruik hiervoor eventueel een handmixer.
  4. Spatel als laatste de rozijnen, walnoten en pompoenpitten door het beslag.
  5. Schep telkens een flinke lepel van het beslag op de bakplaat, maak ongeveer 12 à 15 broodjes.
  6. Bak de mueslibollen in 30 minuten goudbruin en gaar.
Tip: De mueslibollen zijn het lekkerste op de dag dat je ze hebt gebakken, maar ze laten zich ook goed bewaren in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/paleo-mueslibollen/