Kokosmakroontjes met paaseieren
Auteur: Marinka
Personen: 8
- 2 eiwitten
- 60g ahornsiroop
- 150g kokosrasp
- Snuf zout
- ⅛ tl vanillepoeder
- Paaseitjes naar keuze
- Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Klop de eiwitten met het zout stijf in een kom en spatel er vervolgens de ahornsiroop, kokosrasp en vanillepoeder doorheen.
- Vorm met de hand ongeveer 8 bollen van het kokosmengsel, het is een beetje kruimelig dus dat vereist wat geduld.
- Leg telkens een bol op de bakplaat en vorm er een nestje van met een kuiltje in het midden.
- Bak de kokosmakroontjes in 12-15 minuten licht goudbruin en gaar.
- Laat volledig afkoelen en leg vervolgens een paaseitje in ieder kokosnestje.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/snacks-be/kokosmakroontjes-met-paaseieren/
3.4.3177