Amandelbrood met frambozen
Auteur: Marinka
Personen: 10
- 200g amandelmeel
- 50g kokosmeel
- 50g arrowroot
- ½ tl bakzout
- ½ tl vanillepoeder
- 8 grote eieren
- 80 ml kokosolie, gesmolten
- 80 ml kokosmelk
- 60 ml ahornsiroop
- Rasp van 1 citroen
- 200g frambozen
- 4 el amandelschaafsel
- Verwarm de oven voor tot 175°C en vet een springvorm (doorsnede ongeveer 23 cm) in met wat kokosolie.
- Meng in een beslagkom amandelmeel, kokosmeel, arrowroot, bakzout en vanillepoeder door elkaar.
- Klop de eieren, kokosolie, kokosmelk, ahornsiroop en citroenrasp er doorheen tot een dik beslag.
- Spatel als laatste de frambozen erdoor en verdeel het mengsel vervolgens over de springvorm, strijk glad met een spatel.
- Bestrooi het brood met amandelschaafsel en bak het vervolgens in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar.
- Laat minimaal 30 minuten afkoelen voor je het brood aansnijdt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/amandelbrood-met-frambozen/
3.4.3177