Biefreepjes uit de wok met notensaus
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 1 el kokosolie
  • 250g biefstukreepjes
  • 2 cm gemberwortel, geraspt
  • 1 rode peper, fijn gesneden
  • 1 stengel citroengras, fijn gesneden
  • 2 prei, in ringen
  • 3 stengels bleekselderij, in plakjes
  • 200g wortel, in plakjes
  • 1 tl gedroogd korianderzaad
  • ½ tl zout
  • ¼ tl kurkuma
  • 200 ml kokosmelk
  • 70g amandelpasta
  • 2 el limoensap
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin de biefstukreepjes snel aan.
  2. Voeg gember, rode peper, citroengras, prei, bleekselderij en wortel toe en bak dit enkele minuten al omscheppend mee.
  3. Meng korianderzaad, zout en kurkuma door het gerecht en schenk vervolgens de kokosmelk in de pan.
  4. Meng de amandelpasta en het limoensap door het gerecht tot de amandelpasta volledig op is genomen.
  5. Verdeel het gerecht over 2 kommen en garneer met de koriander.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/biefreepjes-uit-de-wok-met-notensaus/