Makreelsalade met Blauwe Bes Balsamico Vinaigrette
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 kroppen mini romaine sla, gesneden
  • 150g wortelrasp
  • 10 radijsjes, in plakjes
  • 200g gerookte makreel
  • 50g blauwe bessen
  • 4 el verse basilicumblaadjes
  • 6 el extra vierge olijfolie
  • 2 el appelazijn
  • 2 tl balsamico azijn
Bereiding
  1. Verdeel de sla, wortelrasp, radijs en makreel over twee borden.
  2. Combineer in een pot of maatbeker de blauwe bessen, basilicum, olijfolie, appelazijn en balsamico azijn en pureer met een staafmixer tot een gladde vinaigrette.
  3. Serveer de salade met de vinaigrette.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/makreelsalade-met-blauwe-bes-balsamico-vinaigrette/