Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Boen de zoete aardappel goed schoon onder de kraan en snijd deze vervolgens in plakken van ½ cm dik.
Wrijf de plakken zoete aardappel in met wat kokosolie en verdeel ze over de bakplaat. Rooster in 20 minuten gaar.
Kneed in de tussentijd de gehaktkruiden door het gehakt en vorm hiervan 6 kleine hamburgers.
Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan en bak hierin de hamburgertjes rondom goudbruin en gaar.
Bak ook de plakjes ontbijtspek knapperig en snijd deze door de helft.
Neem telkens een plakje zoete aardappel, leg er 2 blaadjes rucola op, vervolgens een hamburgertje, een stukje ontbijtspek en een olijf. Steek een prikker in de hapjes om ze op hun plaats te houden.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/bacon-burger-bites/