Zoete Aardappel Pasta
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 el kokosolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 250g kastanjechampignons, in plakjes
  • 400g zoete aardappel, in lange slierten gesneden
  • 400g tomatenstukjes
  • 2 bosuitjes, in ringen
  • 4 el peterselie, fijn gesneden
  • Peper en zout
  • 4 el pijnboompitten
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui en knoflook zachtjes aan.
  2. Bak de champignons mee tot deze bijna gaar zijn en voeg daarna de zoete aardappel slierten en tomatenstukjes toe.
  3. Schep alles 2-3 minuten goed om tot de zoete aardappel zachter is, maar niet uit elkaar valt.
  4. Meng bosui en peterselie door het gerecht en breng op smaak met peper en zout.
  5. Garneer met pijnboompitten.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/zoete-aardappel-pasta/