Makreelsalade
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Makreel - 1 stuk, gerookt (ca. 300g)
  • Extra Vierge Olijfolie - 2 el
  • Citroensap - 1 el
  • Peterselie - 4 el, vers, fijngesneden
  • Basilicum - 2 el, vers, fijngesneden
  • Oregano - 1 el, vers, fijngesneden
  • Knoflookpoeder - ¼ tl
Bereiding
  1. Verwijder de huid en graten van de gerookte makreel en verkruimel het vlees met de hand in een kom.
  2. Schep de kruiden, het citroensap, en de olijfolie door de makreel heen tot alles goed gecombineerd is.
  3. Serveer met groenten naar keuze en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/auto-immuun/makreelsalade/