Paleo Zalmschotel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 3
Ingrediënten
  • 1 el kokosolie
  • 2 rode uien, in halve ringen
  • 400g knolselderij, geschild en in kleine blokjes gesneden
  • 1 prei, in ringen
  • 250g kastanjechampignons, in plakjes
  • Peper en zout
  • 1 el bieslook, fijn gesneden
  • 100g gerookte wilde zalm, in plakjes
  • 6 eieren
  • 120 ml amandelmelk
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200°C.
  2. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de uien zachtjes aan.
  3. Voeg knolselderij, prei en champignons toe en bak deze mee tot de groenten zacht beginnen te worden.
  4. Breng op smaak met peper en zout en schep ook de bieslook er doorheen.
  5. Verdeel over een ovenschaal en leg de plakjes zalm er bovenop.
  6. Klop de eieren op met amandelmelk en schenk dit over de groenten en zalm.
  7. Bak de zalmschotel in 40-45 minuten gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/paleo-zalmschotel/