Paleo Zalmschotel
Auteur: Marinka
Personen: 3
- 1 el kokosolie
- 2 rode uien, in halve ringen
- 400g knolselderij, geschild en in kleine blokjes gesneden
- 1 prei, in ringen
- 250g kastanjechampignons, in plakjes
- Peper en zout
- 1 el bieslook, fijn gesneden
- 100g gerookte wilde zalm, in plakjes
- 6 eieren
- 120 ml amandelmelk
- Verwarm de oven voor tot 200°C.
- Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de uien zachtjes aan.
- Voeg knolselderij, prei en champignons toe en bak deze mee tot de groenten zacht beginnen te worden.
- Breng op smaak met peper en zout en schep ook de bieslook er doorheen.
- Verdeel over een ovenschaal en leg de plakjes zalm er bovenop.
- Klop de eieren op met amandelmelk en schenk dit over de groenten en zalm.
- Bak de zalmschotel in 40-45 minuten gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/paleo-zalmschotel/
3.4.3177