Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Wrijf de parten pompoen in met 1 el kokosolie en verdeel ze over de bakplaat. Rooster in 20 minuten gaar.
Verhit in de tussentijd 1 el kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
Voeg de bleekselderij toe en bak dit al omscheppend 3-4 minuten mee tot het zachter is geworden.
Breng op smaak met venkelzaad, tijm en peper en zout. Houd de groenten warm in de pan terwijl je de vis bakt.
Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan. Dep de makreelfilets droog met wat keukenpapier en bak ze vervolgens in de hete pan aan beide kanten goudbruin en gaar.
Besprenkel na het bakken met wat citroensap en peper en zout.
Serveer de makreel met de gebakken ui en bleekselderij en de pompoen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/makreel-met-herfstgroenten/