Chufa cruesli met rozijnen - notenvrij en AIP
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediƫnten
  • 200g chufatopping of chufaschaafsel
  • 50g arrowroot
  • 20g kokosbloesemsuiker
  • 1 el gelatinepoeder
  • 1 tl kaneel
  • snuf zout
  • 50g kokosolie, gesmolten
  • 50g rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de chufatopping met arrowroot, kokosbloesemsuiker, gelatine, kaneel en zout. Het gelatinepoeder zorgt ervoor dat de cruesli beter aan elkaar blijft plakken, laat dit dus niet weg.
  3. Schep vervolgens de kokosolie en rozijnen door het mengsel en roer goed door.
  4. Verdeel de cruesli over de bakplaat en bak in 10 minuten goudbruin.
  5. Laat volledig afkoelen voor je het serveert. Bewaar in een goed afgesloten bak in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/auto-immuun/chufa-cruesli-met-rozijnen/