Zuurkoolsalade met garnalen
Auteur: Danielle
Personen: 4
- 1 kg pompoen, in parten gesneden
- 1 el kokosolie
- Peper en zout
- 500g zuurkool, uitgelekt
- 250g gekookte en gepelde kastanjes
- 2 el verse peterselie, fijn gesneden
- 2 el verse salie, fijn gesneden
- 400g Hollandse garnalen
- 6 el extra vierge olijfolie
- Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Wrijf de pompoenparten in met kokosolie en verdeel ze over de bakplaat.
- Rooster de pompoen in 20 minuten gaar en bestrooi vervolgens met peper en zout.
- Meng in een kom de zuurkool met kastanjes, peterselie, salie, garnalen en olijfolie. Schep er de pompoenparten doorheen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/zuurkoolsalade-met-garnalen/
3.4.3177