Zuurkoolsalade met garnalen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingredi├źnten
  • 1 kg pompoen, in parten gesneden
  • 1 el kokosolie
  • Peper en zout
  • 500g zuurkool, uitgelekt
  • 250g gekookte en gepelde kastanjes
  • 2 el verse peterselie, fijn gesneden
  • 2 el verse salie, fijn gesneden
  • 400g Hollandse garnalen
  • 6 el extra vierge olijfolie
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200┬░C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Wrijf de pompoenparten in met kokosolie en verdeel ze over de bakplaat.
  3. Rooster de pompoen in 20 minuten gaar en bestrooi vervolgens met peper en zout.
  4. Meng in een kom de zuurkool met kastanjes, peterselie, salie, garnalen en olijfolie. Schep er de pompoenparten doorheen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/zuurkoolsalade-met-garnalen/