Glutenvrije Rocky Road (met zelfgemaakte marshmallows!)
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 9
Ingrediƫnten
  • 300g pure chocolade (80% cacao)
  • 50g ghee of kokosolie
  • 85g marshmallows, klein gesneden
  • 70g paranoten
  • 50g gedroogde kersen
  • 50g pecannoten
  • 50g bananenchips
Bereiding
  1. Smelt de chocolade en ghee (of kokosolie) au bain-marie.
  2. Bedek een vierkante bakvorm met bakpapier en verdeel er de overige ingrediƫnten overheen.
  3. Schenk de gesmolten chocolade in de bakvorm en laat het geheel een uurtje opstijven in de koelkast.
  4. Snijd met een scherp mes in stukken.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/glutenvrije-rocky-road-met-zelfgemaakte-marshmallows/