Breek alle tenen knoflook los van de bol en pel ze. Leg de teentjes, samen met de helft van de takjes rozemarijn op de bodem van een braadslede.
Leg de lamsschouder op de knoflook en rozemarijn en smeer hem in met komijn en versgemalen peper.
Besprenkel met olijf olie en leg de andere helft van de rozemarijn er bovenop.
Bedek de braadslede met aluminiumfolie en zet hem in het midden van de oven. Verlaag de temperatuur meteen tot 170 graden Celsius.
Rooster de lamsschouder in ca. 3,5 – 4 uur gaar, tot je het vlees met een vork uit elkaar kunt
trekken.
Haal de braadslede uit de oven, leg de lamsschouder op een bord en pak hem in met aluminiumfolie en dek af met een theedoek. Laat het vlees ca. 10 – 15 minuten rusten voor je het aansnijdt en serveert.
Serveer met groenten naar keuze en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lamsvlees/geroosterde-lamsschouder/