Notenvrije Pesto
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • Avocado - ½
  • Basilicum - 10g, vers
  • Koriander - 5g, vers
  • Knoflook - 2 tenen, gepeld
  • Extra Vierge Olijfolie - 60 ml
  • Citroensap - 1 tl
  • Zout - ½ tl
Bereiding
  1. Verwijder de pit uit de avocado en schep het vruchtvlees in een hoge maatbeker.
  2. Voeg de andere ingrediƫnten toe en maal het geheel met de staaf mixer fijn tot een vrij grove pesto.
  3. Serveer bij een maaltijd naar keuze en eet smakelijk!
  4. De overgebleven pesto kun je enkele dagen in een glazen pot in de koelkast bewaren.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/notenvrije-pesto/