Meng de chiazaadjes met 240 ml water en roer door elkaar. Zet apart en laat 20 minuten intrekken totdat er een geleiachtige substantie ontstaat
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
Vet een cakevorm of bekleed met bakpapier
Als de chiazaadjes 20 minuten hebben getrokken roer je alle ingrediƫnten behalve de zonnebloempitjes door elkaar in een kom tot een plakkerig deeg.
Doe het deeg in de cakevorm en strooi de zonnebloempitjes over het brood.
Bak voor ongeveer 60 tot 70 minuten in de oven. Prik met een sateprikker om te kijken of het brood gaar is. Komt de sateprikker er droog uit dan is je brood klaar.
Haal het brood uit de vorm en laat 10 minuten afkoelen voordat je het in stukken snijdt.
Beleg met je favoriete beleg en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/glutenvrij-brood/