Guacamole-creme met Garnaal of Zalm
Auteur: Danielle
Personen: 8
- 150 g gerookte zalm
- 150 g garnalen
- 4 avocado’s
- 3 sjalotjes
- 10 g Verse dille
- 2 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 2 el citroensap
- Peper en zout naar smaak
- Snijd de sjalotjes fijn
- Schil de avocado en pureer het vruchtvlees met de citroensap, knoflook, - paprikapoeder, peper en zout tot een mousse
- Roer de sjalotjes er doorheen en breng eventueel meer op smaak met zout en peper
- Bak de garnalen in 3 minuten krokant
- Knip de zalm in kleine stukken
- Knip een aantal dille takjes af
- Pak een glas en vul deze met een beetje mousse, garnalen of zalmstukjes en garneer met de dille takjes
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kerst/alles-voor-een-perfect-kerstdiner-10-kerstrecepten/
3.4.3177