Guacamole-creme met Garnaal of Zalm
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Guacamole-creme met Garnaal of Zalm
Auteur:
Personen: 8
Ingrediënten
  • 150 g gerookte zalm
  • 150 g garnalen
  • 4 avocado’s
  • 3 sjalotjes
  • 10 g Verse dille
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 el citroensap
  • Peper en zout naar smaak
Bereiding
  1. Snijd de sjalotjes fijn
  2. Schil de avocado en pureer het vruchtvlees met de citroensap, knoflook, - paprikapoeder, peper en zout tot een mousse
  3. Roer de sjalotjes er doorheen en breng eventueel meer op smaak met zout en peper
  4. Bak de garnalen in 3 minuten krokant
  5. Knip de zalm in kleine stukken
  6. Knip een aantal dille takjes af
  7. Pak een glas en vul deze met een beetje mousse, garnalen of zalmstukjes en garneer met de dille takjes
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kerst/alles-voor-een-perfect-kerstdiner-10-kerstrecepten/