Oven Asperges
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediënten
  • 500 g asperges
  • 1 el Olijfolie
  • Gele en rode cherrytomaatjes (door de helft)
  • Mozzarella of geitenkaas balletjes
  • Overgebleven roosjes van de bloemkoolsteak
  • 1 Broccoli
  • Overige marinade van de bloemkoolsteaks
  • 2 tl knoflookpoeder
  • Zout en peper naar smaak
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C
  2. Snijd de houterige onderkanten van de asperges af
  3. Doe in een kommetje de olijfolie en knoflookpoeder
  4. Doe in een ovenschaal de asperges met daarboven de cherrytomaatjes en de kaasbolletjes
  5. Doe de knoflookolijfolie marinade over de groente heen en zet opzij
  6. Snijd de broccoli in roosjes en meng op een plaat de roosjes met de bloemkoolroosjes en smeer in met de bloemkoolsteakmarinade die nog over is
  7. Zet beide gerecht in de oven en laat zo’n 15-20 minuten bakken
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kerst/alles-voor-een-perfect-kerstdiner-10-kerstrecepten/