Oven Asperges
Auteur: Danielle
Personen: 4
- 500 g asperges
- 1 el Olijfolie
- Gele en rode cherrytomaatjes (door de helft)
- Mozzarella of geitenkaas balletjes
- Overgebleven roosjes van de bloemkoolsteak
- 1 Broccoli
- Overige marinade van de bloemkoolsteaks
- 2 tl knoflookpoeder
- Zout en peper naar smaak
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Snijd de houterige onderkanten van de asperges af
- Doe in een kommetje de olijfolie en knoflookpoeder
- Doe in een ovenschaal de asperges met daarboven de cherrytomaatjes en de kaasbolletjes
- Doe de knoflookolijfolie marinade over de groente heen en zet opzij
- Snijd de broccoli in roosjes en meng op een plaat de roosjes met de bloemkoolroosjes en smeer in met de bloemkoolsteakmarinade die nog over is
- Zet beide gerecht in de oven en laat zo’n 15-20 minuten bakken
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kerst/alles-voor-een-perfect-kerstdiner-10-kerstrecepten/
3.4.3177