Kipsalade met Gezonde Vetten
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • 1 kipfilet
  • 1 avocado
  • 1 el gebroken lijnzaad
  • 2 handjes veldsla
  • 125 g aspergetopjes
  • ½ citroen (het sap)
  • Zout en peper naar smaak
Bereiding
  1. Grill of bak de kipfilet in 15 minuten gaar
  2. Doe op een bord de sla en besprenkel het met wat citroensap, peper en zout
  3. Besprenkel de aspergetoppen met wat olijfolie en bak in een andere pan in zo’n 5-8 minuten gaar
  4. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit
  5. Voeg het lijnzaad toe en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kipsalade-gezonde-vetten/