Malse Zalm Uit De Oven
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • 320 g Wilde zalm
  • 2 teentjes knoflook (geperst)
  • 2 el Olijfolie
  • ½ citroen (het sap)
  • 2 tl verse dille (gehakt)
  • Zout en peper naar smaak
Bereiding
  1. Haal de zalm een half uurtje voordat je hem gaat bakken uit de koeling. Zo wordt de zalm lekker mals
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier
  4. Pak een bakje en doe daar de olie, knoflook, citroensap en dille in en roer goed door elkaar
  5. Smeer de zalm lekker dik in met het mengsel en laat even intrekken
  6. Breng net voordat je ze in de oven doet op smaak met peper en zout
  7. Bak in 20 minuten goudbruin
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/malse-zalm-oven/