Malse Zalm Uit De Oven
Auteur: Danielle
Personen: 1
- 320 g Wilde zalm
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 2 el Olijfolie
- ½ citroen (het sap)
- 2 tl verse dille (gehakt)
- Zout en peper naar smaak
- Haal de zalm een half uurtje voordat je hem gaat bakken uit de koeling. Zo wordt de zalm lekker mals
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Pak een bakje en doe daar de olie, knoflook, citroensap en dille in en roer goed door elkaar
- Smeer de zalm lekker dik in met het mengsel en laat even intrekken
- Breng net voordat je ze in de oven doet op smaak met peper en zout
- Bak in 20 minuten goudbruin
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/malse-zalm-oven/
3.4.3177