Choco Chip Cookies
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 15-20
Ingrediënten
  • 200 g amandelmeel
  • ½ tl wijnsteenbakpoeder
  • Snufje zout
  • 60 ml kokosolie, gesmolten
  • 2 el honing
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 tl vanille-extract
  • 100 g pure chocolade nips
Bereiding
  1. Verwarm de oven op 175°C en bekleed de bakplaat met bakpapier
  2. Meng in een kom de amandelmeel, zout en het bakpoeder
  3. Smelt de kokosolie in een pannetje en zet het vuur uit
  4. Roer vervolgens door het amandelmeelmengsel de kokosolie, honing, cacaopoeder en vanille-extract
  5. Als laatste roer de chocolade nips erdoorheen
  6. Maak kleine balletjes van dit mengsel leg ze op de plaat en druk ze plat tot een koekje
  7. Zet ze in de oven en bak voor ongeveer 7-10 min. totdat ze goudbruin zijn (let op het gaat snel aan het einde)
  8. Laat ze een kwartiertje afkoelen voordat je ze eet zodat ze niet breken
  9. Eet nu 1 koekje en bewaar de rest in een afgesloten bak in de koelkast voor later (ongeveer 1 week houdbaar)
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/choco-chip-cookies/