Choco Chip Cookies
Auteur: Danielle
Personen: 15-20
- 200 g amandelmeel
- ½ tl wijnsteenbakpoeder
- Snufje zout
- 60 ml kokosolie, gesmolten
- 2 el honing
- 1 el cacaopoeder
- 1 tl vanille-extract
- 100 g pure chocolade nips
- Verwarm de oven op 175°C en bekleed de bakplaat met bakpapier
- Meng in een kom de amandelmeel, zout en het bakpoeder
- Smelt de kokosolie in een pannetje en zet het vuur uit
- Roer vervolgens door het amandelmeelmengsel de kokosolie, honing, cacaopoeder en vanille-extract
- Als laatste roer de chocolade nips erdoorheen
- Maak kleine balletjes van dit mengsel leg ze op de plaat en druk ze plat tot een koekje
- Zet ze in de oven en bak voor ongeveer 7-10 min. totdat ze goudbruin zijn (let op het gaat snel aan het einde)
- Laat ze een kwartiertje afkoelen voordat je ze eet zodat ze niet breken
- Eet nu 1 koekje en bewaar de rest in een afgesloten bak in de koelkast voor later (ongeveer 1 week houdbaar)
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/choco-chip-cookies/
3.4.3177