Goedgevulde Omelet
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 1
Ingrediënten
  • 2 eieren
  • ½ courgette, in halve maantjes gesneden
  • 1 handje cherrietomaatjes, door vieren gesneden
  • 1 handje olijven, gehakt
  • ½ rode ui, fijngehakt
  • 1 handje rucola
  • 1 handje champignons, in plakjes gesneden
  • 1 el kokosolie of olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
Bereiding
  1. Verhit een beetje kokosolie of olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  2. Voeg de ui en courgette toe en bak tot de courgette zacht begint te worden, ongeveer 5 minuten.
  3. Voeg de champignons en tomaten toe en bak nog eens 2-3 minuten.
  4. Klop de eieren in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe.
  5. Giet de eieren over de groenten in de koekenpan en roer zachtjes door totdat de eieren beginnen te stollen.
  6. Strooi de gehakte olijven eroverheen en laat de omelet nog een paar minuten op laag vuur koken totdat de eieren volledig gaar zijn.
  7. Garneer met rucola en serveer warm.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/goedgevulde-omelet/