Goedgevulde Omelet
Auteur: Danielle
Personen: 1
- 2 eieren
- ½ courgette, in halve maantjes gesneden
- 1 handje cherrietomaatjes, door vieren gesneden
- 1 handje olijven, gehakt
- ½ rode ui, fijngehakt
- 1 handje rucola
- 1 handje champignons, in plakjes gesneden
- 1 el kokosolie of olijfolie
- Zout en peper naar smaak
- Verhit een beetje kokosolie of olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg de ui en courgette toe en bak tot de courgette zacht begint te worden, ongeveer 5 minuten.
- Voeg de champignons en tomaten toe en bak nog eens 2-3 minuten.
- Klop de eieren in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Giet de eieren over de groenten in de koekenpan en roer zachtjes door totdat de eieren beginnen te stollen.
- Strooi de gehakte olijven eroverheen en laat de omelet nog een paar minuten op laag vuur koken totdat de eieren volledig gaar zijn.
- Garneer met rucola en serveer warm.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/goedgevulde-omelet/
3.4.3177