Chocolade Gembermousse
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Kokosroom - 370 ml (ik heb een literpak kokosmelk van het merk Go Tan in de koelkast gezet, open geknipt en hier de room vanaf geschept)
  • Rauwe cacao - 6 el
  • Kokosbloesemsuiker - 3 el
  • Chia zaad - 2 el
  • Gemberwortel - 1 el, geraspt
Bereiding
  1. Schep 250 ml van de kokosroom in een kom en roer hier de overige ingrediƫnten doorheen tot een gladde chocolademousse is ontstaan.
  2. Verdeel de mousse over 2 Mason Jars of schaaltjes.
  3. Klop de overige 120 ml kokosroom luchtig met een handmixer tot het de structuur van slagroom
  4. heeft.
  5. Verdeel de kokosslagroom over de mousse en serveer.
  6. Eet langzaam om hier echt van te genieten. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/chocolade-gembermousse/