Chocolade Gembermousse
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Kokosroom - 370 ml (ik heb een literpak kokosmelk van het merk Go Tan in de koelkast gezet, open geknipt en hier de room vanaf geschept)
- Rauwe cacao - 6 el
- Kokosbloesemsuiker - 3 el
- Chia zaad - 2 el
- Gemberwortel - 1 el, geraspt
- Schep 250 ml van de kokosroom in een kom en roer hier de overige ingrediƫnten doorheen tot een gladde chocolademousse is ontstaan.
- Verdeel de mousse over 2 Mason Jars of schaaltjes.
- Klop de overige 120 ml kokosroom luchtig met een handmixer tot het de structuur van slagroom
- heeft.
- Verdeel de kokosslagroom over de mousse en serveer.
- Eet langzaam om hier echt van te genieten. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/chocolade-gembermousse/
3.4.3177