Bosvruchtenparfait
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Kokosroom - 300 ml (ik heb een literpak kokosmelk van het merk Go Tan een nacht in de koelkast gezet, open geknipt en de room er vanaf geschept)
- Citroensap - 1 - 2 el (naar smaak)
- Vanillemerg - ½ tl
- Bosvruchten - 150g (diepvries of vers)
- Cacao Nibs - 2 el
- Combineer de kokosroom met het citroensap en vanillemerg in een kom en klop dit luchtig met een handmixer tot het de structuur van slagroom heeft.
- Verdeel de helft van de bosvruchten over 2 Mason Jars en schep de helft van de kokosroom erop.
- Maak op dezelfde manier nog een tweede laag.
- Garneer met de cacao nibs en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/bosvruchtenparfait/
3.4.3177