Kokosyoghurt Bowl met Geroosterde Abrikozen & Notencrunch
Auteur: Danielle
Personen: 2
- 200 ml ongezoete kokosyoghurt (ik gebruik Abbot Kinney’s)
- 4 rijpe abrikozen, gehalveerd en ontpit
- 1 tl kokosolie
- ½ tl kaneel
- 2 el walnoten, grof gehakt
- 2 el pompoenpitten
- 1 tl honing (optioneel)
- Snuf zeezout
- Verwarm de oven op 180°C.
- Leg de abrikozen met de snijkant naar boven op een bakplaat. Bestrijk met kokosolie, kaneel en een snuf zout.
- Rooster 15 minuten tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn.
- Roer de noten en pitten in de laatste 5 min mee op een apart bakpapiertje.
- Verdeel de kokosyoghurt over twee kommen, leg er de abrikozen op en bestrooi met de notencrunch. Besprenkel eventueel met honing
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kokosyoghurt-bowl-met-geroosterde-abrikozen-notencrunch/
3.4.3177