Kokosyoghurt Bowl met Geroosterde Abrikozen & Notencrunch
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 200 ml ongezoete kokosyoghurt (ik gebruik Abbot Kinney’s)
  • 4 rijpe abrikozen, gehalveerd en ontpit
  • 1 tl kokosolie
  • ½ tl kaneel
  • 2 el walnoten, grof gehakt
  • 2 el pompoenpitten
  • 1 tl honing (optioneel)
  • Snuf zeezout
Bereiding
  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Leg de abrikozen met de snijkant naar boven op een bakplaat. Bestrijk met kokosolie, kaneel en een snuf zout.
  3. Rooster 15 minuten tot ze zacht en licht gekaramelliseerd zijn.
  4. Roer de noten en pitten in de laatste 5 min mee op een apart bakpapiertje.
  5. Verdeel de kokosyoghurt over twee kommen, leg er de abrikozen op en bestrooi met de notencrunch. Besprenkel eventueel met honing
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/kokosyoghurt-bowl-met-geroosterde-abrikozen-notencrunch/